Вгору
  • В Європейському університеті відбулася зустріч-знайомство першокурсників із колективом факультету психології та соціальних технологій
  •  

19 вересня 2022 року в Європейському університеті відбулася зустріч-знайомство першокурсників із колективом факультету психології та соціальних технологій,  університетом.

 

Студенти, які мали змогу завітати до університету, познайомитися із його історією та традиціями, отримали інформацію про обрії і  перспективи щодо персональної освітньої траєкторії навчання. Прослухалм поради  щодо правил поведінки у телеграм-чатах, із викладачами та одногрупниками та норм інформаційної гігієни на теренах університетських медіа.

 

Декан факультету повідомила про перелік навчальних компонентів, архітектоніку освітрього процесу, окреслила виклики та  відповіла на поширені запитання студентів.

 

Куратори провели екскурсію  університетом, відвідали бібліотеку, допомогли обрати першокурсникам підручникм для вивчення. Студенти мали змогу набратися творчої наснаги для навчання у лекторській аудиторії (306), переглянути комп'ютерні класи. Отримали пропозиції щодо майбутніх наукових і культурних заходів  від завідувачки кафедри.

 

Не оминули своєю увагою сучасний  студентський коворкінг (ауд. 307), який надихнув нашу молодь на майбутні креативні звершення, ідеї та ініціативи. Приємним є те, що приїхали підтримати наших першокурсників і студенти другого курсу (312 гр.).

 

Родзинкою зустрічі  стала презентація відео про діяльність наших стейкхолдерів "100 відсотків життя. Київський регіон" (Святюк О.В.), яка пройшла у затишній тренінговій залі наших партнерів. Святюк О.В. налаштувала студентів на опанування майбутніх soft skills, компетенцій та актуальних навичок. Зорієнтовала та наголосила на важливості професії фахівця соціальної сфери та практичного психолога для сьогодення, на викликах, перспективах і можливостях для самовдосконалення та кар'єрного зростання наших першокурсників.

 

Бажаємо нашим студентам успішного та плідного навчального року.

 

Також нагадуємо покликання на телеграм-чат  факультету психології та соціальних технологій https://t.me/+6aF3j5mCtpkwYWEy

       

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard